TOP Arnemuiden verliest weer en is klaar in play-offs

TOP uit Arnemuiden is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de play-offs van de hoofdklasse. De korfballers verloren ook hun tweede wedstrijd van Unitas uit Harderwijk. Het werd 17-12.
Bekijk hier de samenvatting van Unitas-TOP: 17-12
De ploeg uit Arnemuiden kon tot 8 minuten voor rust Unitas goed volgen, maar daarna liep de ploeg uit Harderwijk snel uit. Ruststand 10-7. In het begin van de tweede helft waren er veel kansen voor beide ploegen, maar duurde het lang voor het eerste punt op het scorebord verscheen. Uiteindelijk was het Unitas die dat voor elkaar kreeg.
De snaar brak op dat moment bij TOP, waardoor Unitas kon uitlopen naar 15-8. Door doelpunten van De Ridder, Bouwens en Kloet werd het verschil nog 4 doelpunten, maar verder kwam de ploeg uit Arnemuiden niet meer.

Teleurstelling

Na het fluitsignaal met 17-12 op het bord brak er een feest uit in Harderwijk met de trouwe thuissupporters. Bij TOP teleurgestelde gezichten, maar die zijn voor trainer Edwin Coppoolse niet nodig.
"We hebben mooie dingen bereikt dit seizoen en we mogen trots zijn," aldus Coppoolse. Hij had zelf al snel het gevoel dat het er vandaag niet in zat.