Laatste dag om te stemmen voor de Zeeuwse Top 40

Heb je nog niet gestemd voor de Zeeuwse Top 40? Dan moet je niet meer al te lang wachten: vandaag is de laatste kans om je favoriete Zeeuwse artiesten aan een plek in de lijst te helpen. De stembussen sluiten vanavond om 19.00 uur.
De Zeeuwse Top 40 van 2021
De Zeeuwse Top 40 van 2021 © Omroep Zeeland
De stemperiode wordt vandaag afgesloten tussen 18.00 en 19.00 uur in het radioprogramma Zeeland Komt Thuis. Elsa van Hermon en Stefan Daane schuiven bij presentator Floris-Jan Sietsema aan en geven luisteraars de kans om nog één keer te lobbyen. Meeluisteren kan ook via de website van Omroep Zeeland.
Vorig jaar stond Danny Vera voor het derde jaar op rij op nummer 1 met zijn hit Roller Coaster. Nummer twee was voor Aan de Kust van BLØF.
Laatstgenoemde artiest stond de voorgaande vijftien edities het vaakst bovenaan de lijst: zeven keer met Aan de Kust, één keer met Zoutelande. Drie keer stond Racoon op nummer 1 met Oceaan en één keer was Surrender lijstaanvoerder met Meriete.

Maak kans op een rondvlucht

Door te stemmen help je niet alleen je favoriete Zeeuwse artiesten, ja maakt ook nog eens kans op een rondvlucht voor twee personen boven Zeeland. Daarnaast maakt iedereen die stemt kans op een T-shirt van de Zeeuwse Top 40.
De veertig populairste Zeeuwse nummers hoor je op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei tussen 08.00 en 12.00 uur op Omroep Zeeland Radio. De uitzending van de Zeeuwse Top 40 wordt ook uitgezonden op televisie en is ook via de website van Omroep Zeeland te volgen.