Jonge kinderen breken in bij school, jatten pinpas en kopen daarmee ijsjes

Drie kinderen hebben afgelopen zondag ingebroken bij een school aan de Merellaan in Goes. Ook gingen ze bij de naastgelegen kinderopvang naar binnen. Een meisje van ongeveer 16 jaar en twee jongens van 6 à 7 jaar werden gespot op de camerabeelden van de school.
Ijsje warm weer
Het drietal kocht ijsjes met de gejatte pinpas © Erica van Leeuwen-de Bruijn
Bij de kinderopvang werd een iPad gestolen, bij de school een pinpas met pincode. Na de diefstal werd het drietal gespot op camerabeelden van eeterij-spelerij Vierlinden in Goes. Daar kochten de jonge inbrekers met de gestolen pinpas een ijsje en speelden ze in de binnentuin.

Trio is foetsie

De politie herkent de kinderen niet en is daarom op zoek naar het avontuurlijke trio. Het meisje is blank, heeft lang zwart haar en had een donkerkleurige korte jurk aan. De twee jongens zijn ook blank en droegen rode hoody's met witte strepen en een capuchon. De politie denkt dat het mogelijk om een tweeling gaat met hun zus of oppas.
Omdat de inbraak en diefstal op eerste paasdag plaatsvond, houdt de politie er rekening mee dat de kinderen die dag op bezoek waren in Goes. Wanneer je meer informatie hebt, kun je bellen met de politie: 0900-8844.