Nog twee aanhoudingen voor steekincident supermarkt Vlissingen

De politie heeft nog twee verdachten aangehouden voor het steekincident afgelopen zaterdag bij de Jumbo in de wijk Paauwenburg in Vlissingen. Het gaat om een 33-jarige vrouw uit Vlissingen en een 16-jarige jongen uit Vlissingen. Ze zijn gisteren in hun woning gearresteerd.
Steekpartij vlissingen
Het steekincident vond afgelopen zaterdag plaats bij de supermarkt in Paauwenburg in Vlissingen © HV Zeeland
Daarmee komt het totaal aantal verdachten op vijf. Een 23-jarige Vlissinger raakte gewond bij het incident. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis. De politie heeft hem in verband met zijn gezondheidstoestand nog niet kunnen spreken.

Terughoudend met informatie

De politie wil niet te veel informatie kwijt over het incident, zegt woordvoerder Alwin Don. "Omdat we het slachtoffer nog niet hebben kunnen spreken, maar ook omdat de verdachten in beperking zitten. Dat betekent dat ze geen contact met de buitenwereld mogen hebben. In zo'n geval zijn wij ook altijd terughoudend met informatie delen."
De 23-jarige man werd zaterdag rond vier uur neergestoken bij het magazijn van de winkel aan de Van Hogendorpweg. Een verdachte is na het incident aangehouden, agenten troffen hem aan in een auto op een parkeerplaats aan de Papegaaienburg in Vlissingen. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost. Een tweede verdachte heeft zich gemeld op het politiebureau. De derde verdachte is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden.