Auto van vermoedelijke veroorzaker crash met Zeeuwen gevonden

De Range Rover Sport die betrokken was bij het zware ongeval op de A1 bij Bathmen, waarbij twee Zeeuwen gewond raakten, is gevonden, meldt RTV Oost. De politie meldt dat er na de uitzending van Onder de Loep veel tips zijn binnengekomen waardoor de auto inmiddels terecht is. Of de bestuurder van de Range Rover ook bekend is, is nog onduidelijk. Het politieonderzoek gaat voorlopig door.
Nieuwe beelden ongeluk A1, politie zoekt lichtkleurige Range Rover Sport
Nieuwe beelden ongeluk A1, politie zoekt lichtkleurige Range Rover Sport © Onder de Loep, RTV Oost
Bij de crash op zaterdag 23 april raakten de twee inzittenden van een busje zwaargewond. Nadat de Range Rover hen op de A1 ter hoogte van Bathmen van de weg drukte sloeg het busje meerdere keren over de kop. De inzittenden, een man van 66 en een 54-jarige vrouw raakten zwaargewond.

Veel letsel bij slachtoffers

De 54-jarige vrouw heeft veel letsel opgelopen bij het ongeval. Een gekneusd hart, vier gebroken ribben, een gebroken schouder, een gebroken borstbeen, een klaplong, een gebroken nekwervel en haar voet en enkel zijn bij het ongeluk ook gebroken. De man had twee gebroken nekwervels en een gebroken schouder.
In het busje zat een dashcam, waarop de aanrijding te zien is. In de uitzending van Onder de Loep van 28 april werden meer beelden van de Range Rover getoond. Het leverde de politie veel tips en nieuw beeldmateriaal op.