GOES-trainer Kevin Hollander ziet wedstrijd tegen ODIN'59 als laatste kans

Voor GOES-trainer Kevin Hollander is duidelijk dat de thuiswedstrijd van morgen tegen ODIN'59 gewonnen moet worden om nog kans te maken op behoud in de Derde Divisie. "Of we er nog écht in geloven? Ja, we moeten er wel geloof in houden", zegt Hollander. "Maar we moeten de wedstrijd tegen ODIN'59 wel als laatste kans zien."
Kevin Hollander won bij GOES in de Derde Divisie nog geen duel
Trainer Kevin Hollander van GOES ziet de wedstrijd tegen ODIN'59 als laatste kans © Orange Pictures
GOES staat er beroerd voor in de Derde Divisie. De club staat laatste en heeft vijf punten achterstand op de zestiende plek, die recht geeft op het spelen van nacompetitie voor behoud. En daar houden de problemen niet mee op, want ook de personele problemen zijn nog groot bij GOES. "We hebben morgen twaalf veldspelers tot onze beschikking", zegt Hollander. "Dus de voorwaarden zijn niet in ons voordeel. Ralph de Kok, Hiep Nguyen en Huib van Hecke zijn we de rest van het seizoen kwijt en Sylvio Hage is tegen ODIN'59 ook niet inzetbaar. Hij heeft een beenblessure."

Minimaal drie keer winnen

In de afgelopen trainingsweek was het voor Hollander dan ook amper mogelijk om een normaal te trainen. "Dinsdag kwamen we niet verder dan 3 tegen 3 en donderdag hadden we er gelukkig wat jongens van GOES zaterdag bij. Toen konden we 7 tegen 7 doen." Ondanks die allesbehalve goede voorbereiding moet GOES de komende weken nog veel punten gaan pakken. "We moeten minstens drie van de vijf wedstrijden winnen", denkt Hollander. "En we spelen nog tegen koploper FC Lisse. Daarom moeten we de wedstrijd van morgen zien als laatste kans."

In de laatste drie wedstrijden treft GOES nog ACV, DOVO en SteDoCo.
GOES-ODIN'59 begint zaterdag om 14.30 uur, het wedstrijdverloop is te volgen via Twitter @omroepzldsport en Omroep Zeeland Teletekst. 's Avonds is een samenvatting van het duel te vinden op www.omroepzeeland.nl/sport. Zondag zijn de beelden eveneens te zien op TV vanaf 18.10 uur in een nieuwe Omroep Zeeland Sport.