Geen Snollebollekes en Isabel Provoost op Festival Aan Zee

Zangeres Isabel Provoost uit Middelburg en Snollebollekes komen niet naar Festival in Zee, dat morgen op het Badstrand in Vlissingen wordt gehouden. Provoost heeft stemproblemen, meldt de runner-up van The Voice of Holland uit 2017 op social media. Snollebollekes heeft op het laatste moment afgezegd.
Snollebollekes heeft afgezegd voor Festival aan Zee
Snollebollekes heeft afgezegd voor Festival aan Zee © ANP
Isabel is teleurgesteld dat ze, na twee jaar coronamaatregelen, nu om deze reden niet kan optreden. Ze doet er alles aan om zo snel mogelijk te herstellen. Isabel: "Aankomende week heb ik een afspraak met de KNO-arts en dan weet ik meteen wat er aan de hand is. Ik hoop dat het meevalt."

Snollebollekes

Snollebollekes heeft een reeks festivals afgezegd, meldt organisator Martin Priem van Festival aan Zee, waaronder Festival aan Zee. "Maar we hebben Kriss Kross Amsterdam ervoor in de plaats. Dat is eigenlijk tien keer beter."
Festival aan Zee is een nieuw festival op het strand van Vlissingen. Het is georganiseerd door City of Dance. De eerste editie op zaterdag 28 mei heeft als headliners Donnie, Emma Heesters, Flemming, Paul Elstak, en Tony Junior.