Tiener neergestoken op Meiveld Middelburg

Op het Meiveld in Middelburg is dinsdagavond een 16-jarige jongen neergestoken. De gewonde hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat hij is mishandeld door drie jongeren.
Politie onderzoekt mogelijke steekpartij Meiveld
Politie onderzoekt mogelijke steekpartij Meiveld © HV Zeeland
De steekpartij vond omstreeks 22.30 uur plaats in de omgeving van het voetbalveld aan het Meiveldpad in Middelburg. Het slachtoffer kreeg op die plek ruzie.

Mogelijk geschopt, geslagen en gestoken

Toen de opgeroepen politieagenten ter plaatse kwamen, troffen zij een jongeman aan die gewond was aan zijn been. "Hij is daar door vermoedelijk drie jongens geschopt en geslagen en met een voorwerp gestoken", aldus de politie.
Omdat de man medische behandeling nodig had werd ook de ambulancedienst opgeroepen. Deze heeft de tiener in de ambulance behandeld. Na de behandeling is de jongen op eigen gelegenheid naar huis gegaan.
De politie doet momenteel een onderzoek naar de toedracht van het incident. Meerdere getuigen zijn door de agenten gehoord. Daarnaast zijn enkele bewijsstukken door de politie meegenomen voor verder onderzoek. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden.