Straten blank in de gemeente Hulst: 'De Heerstraat is een zwembad'

Inwoners van de gemeente Hulst zijn gisteravond en vannacht opgeschrikt door wateroverlast. Verschillende straten in de gemeente stonden blank.
Zo zag de gemeente Hulst er gisteren uit
Veiligheidsregio Zeeland heeft onder meer meldingen gekregen in Hulst en Sint Jansteen. De brandweer en de gemeente zijn aan de slag gegaan om de wateroverlast te lijf te gaan.
Op Facebook laat het Politie Basisteam Zeeuws-Vlaanderen weten dat het gisteravond 'meldingen regende' in de gemeente Hulst: 'Vele straten stonden blank na een flinke regenbui.'
Wateroverlast gemeente Hulst
Wateroverlast in de gemeente Hulst © Politie Basisteam Zeeuws-Vlaanderen
Uit de reacties onder het bericht blijkt dat veel mensen last hebben gehad van de regen: 'De Heerstraat is een zwembad', schrijft een inwoner van Sint Jansteen. Een inwoner van Kapellebrug schrijft dat er in die plaats 70 mm regen is gevallen. Ook delen van Clinge staan onder water: 'In Clinge ook straten blank. Maar mijn auto is weer schoon aan de onderkant', klinkt het optimistisch in de reacties.
Straten blank Hulst
De Leeghwaterstraat in Hulst was gisteren niet meer leeg © Karin Eijsackers
Heb jij ook last (gehad) van de wateroverlast? Laat het ons even weten of stuur een foto. Dat kun je doen door te appen naar 06-53289868 of een mailtje te sturen naar nieuws@omroepzeeland.nl.