Siereveld kiest voor het ADO Den Haag van Dirk Kuijt

Gylermo Siereveld heeft een contract getekend bij ADO Den Haag. De Vlissingse verdediger komt over van NAC Breda, waar hij ook een nieuw contract aangeboden had gekregen. Siereveld (20) kiest nu voor de Haagse club uit de Keuken Kampioen Divisie, waar hij voor twee jaar heeft getekend.
Gylermo Siereveld zit Faris Hammouti van Almere City op de hielen
Gylermo Siereveld zit Faris Hammouti van Almere City op de hielen © Orange Pictures
Siereveld vindt het fantastisch dat hij een kans krijgt bij ADO Den Haag. "Na een paar jaar NAC is dit een mooie nieuwe uitdaging voor mij en ik zal er dan ook alles aan doen om van meerwaarde te zijn voor het team", zegt Siereveld op de clubwebsite. "Ik ben ervan overtuigd dat dit nu de juiste stap is voor mijn verdere ontwikkeling."

'Talentvolle verdediger'

Ook bij ADO Den Haag spreken ze met lof over de sterke centrale verdediger. "Met Gylermo halen we een talentvolle verdediger in huis die al een aantal wedstrijden in het eerste van NAC heeft gespeeld", vertelt technisch manager Daryl Janmaat. "Dit seizoen zal hij voor zijn plek in de ploegen moeten gaan onder onze nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuijt."
In de zomer van 2019 verruilde Siereveld de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) voor die van NAC. Siereveld kwam tot een totaal van zes wedstrijden voor de ploeg uit Breda.