Eindelijk weer dansen aan zee: Concert at SEA trapt eerste regenachtige festivaldag af

Het was even wachten, maar na drie jaar is er eindelijk weer een nieuwe editie van Concert at SEA. En dat het dan regent dat het giet maakt veel bezoekers weinig uit. Die gaan sowieso genieten van Diggy Dex, Meau, Miss Montreal en Kensington vandaag.
Een regenachtige eerste dag bij Concert at SEA 2022
Een regenachtige eerste dag bij Concert at SEA 2022 © Adriënne Huizer
Voor het eerst is er een compleet programma op de donderdag. Ook is het strand dit jaar extra groot en kun je met een SUP de zee op. Ondanks het weer zijn er genoeg mensen die vandaag van het festival genieten. En sommige mensen waren er vroeg bij!

Door weer en wind

Veel mensen hebben regenponcho's meegenomen om zich te wapenen tegen de regen van vandaag. Een paraplu mag je namelijk niet meenemen op het festivalterrein. Eén ding is wel zeker: al die felgekleurde regenponcho's zorgen voor een kleurrijk geheel.
We hebben nog wel een tip voor de festivalgangers van vandaag: neem een jas mee. Onze verslaggever Eric Holm heeft hem thuisgelaten en hij houdt zijn hart vast voor de komende paar uur.

Lange rijen voor pendelbussen

Sommige bezoekers ondervinden ook wat problemen met de pendelbussen. "Helaas staan we al zeker 50 minuten te wachten op de transferbus bij de parking", schrijft iemand op twitter. Iemand anders schrijft: "Waar blijven die pendelbussen? Halte twee komt helemaal niets."
Houd moed, die bussen komen vast! Neem een drankje, sjor je poncho goed dicht en dein vanavond lekker mee met Maan en Kensington!