Pand naast coffeeshop in Terneuzen per direct gesloten

In Terneuzen is woensdag een pand naast coffeeshop MIAMI gesloten. Het pand aan de Westkolkstraat is gesloten omdat er een handelshoeveelheid drugs werd aangetroffen. Ook is de verdiepingsvloer van de woning deels ingestort. Omdat zowel de aanwezigheid van drugs als de instortende vloer erg gevaarlijk is, is de woning per direct gesloten.
Wiet hennep kwekerij politie
Het pand naast de coffeeshop werd gesloten © ANP
De politie ontdekte de overtreding bij een controle in coffeeshop MIAMI. Volgens een woordvoerder van de gemeente stond er een deur open tussen de panden. De panden hebben dezelfde eigenaar, maar bij Miami zelf was alles in orde.

Criminele activiteiten

De gemeente Terneuzen stelt dat de aanwezigheid van handelshoeveelheden drugs een gevaar is voor de openbare orde en onveilig is voor omwonenden. Het zou namelijk criminele activiteiten kunnen aantrekken. Het pand blijft gesloten tot de gebreken aan het pand zijn hersteld.
De gemeente wijst op het belang van dit soort controles. Je kunt een verdachte situatie of vermoedens van criminele activiteiten melden bij de politie of door contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem.