Jongen (17) zwaargewond geraakt bij steekpartij Oost-Souburg, tieners aangehouden

Een jongen van zeventien is vannacht zwaargewond geraakt bij een steekpartij in Oost-Souburg. Hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft twee meisjes en twee jongens aangehouden.
Jongen (17) zwaargewond geraakt bij steekpartij Oost-Souburg
De jongen is rond half één gestoken op of bij het parkeerterrein boven de supermarkt aan het Oranjeplein. Het plein is na het incident afgezet, de politie heeft er sporenonderzoek gedaan en getuigen gehoord. Het zou gaan om een groep minderjarige jongeren.

Meisjes

De politie nam in eerste instantie twee meisjes mee naar het bureau als getuigen. In de loop van de nacht bleek dat ze mogelijk betrokken waren als verdachte. Toen zijn de twee, een 14-jarig meisje uit Middelburg en een 16-jarig meisje uit Vlissingen, aangehouden. Ze worden vandaag gehoord.
Twee jongens (van 15 en 16 jaar), die tijdens het onderzoek naar voren kwamen als verdachten, zijn vanmorgen aangehouden in twee woningen aan de Hurgronjestraat en de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Ook zij worden vandaag gehoord.

Hondenbezitter en camerabeelden

De politie is nog op zoek naar een man die op het moment van de steekpartij zijn hond uitliet. Hij liep met zijn hond richting de Prins Hendrikstraat en was daarbij mogelijk getuige van het steekincident. Verder roept de politie iedereen in de omgeving van het Oranjeplein en de Paspoortstraat die in het bezit is van een bewakingscamera op om de beelden van die avond en nacht met de politie te delen.