Eén en al liefde en zonneschijn, dit was de tweede dag van Concert at SEA

Na een regenachtige aftrap donderdag, was het gisteren een stuk stralender op Concert at SEA. Wederom werd er weer hard genoten op de Brouwersdam en dat werd ook volop gedeeld op social media. Bij deze, een kleine greep eruit. Alvast een waarschuwing vooraf: als je deze beelden ziet, wilde je dat je erbij was...
Natuurlijk konden de mannen van BLØF niet ontbreken. Hun verrassingsoptreden op het strand trok veel CAS-bezoekers. Veel zomerser (of Zeeuwser) dan dit wordt het toch niet?
Een hele rits aan Nederlandse artiesten kwam gisteren op de Brouwersdam voorbij. Snelle, Ronnie Flex, Son Mieux, Di-rect, Froukje, Van Dik Hout, Krezip... Daartussen stond ook Zeeuwse trots, zo kwam Danny Vera natuurlijk het podium op tijdens Krezip om hun duet Make it a Memory te spelen en gaven The Dirty Daddies met Zeeuwse bandleden Hubrecht Eversdijk en Laurens Troost ook een fraaie show weg.
The Dirty Daddies op Concert at Sea
The Dirty Daddies gisteren op Concert at Sea © Omroep Zeeland
Een van de hoogtepunten was natuurlijk de internationale headliner: The Script. De Ierse band sloot de tweede dag van Concert at SEA af en dat was nogal de moeite:
Ook vandaag belooft het weer een mooie dag te worden, niet alleen qua line-up, maar ook qua weer: 22 tot 24 graden, perioden met zon en enkele stapelwolken en het blijft droog. Dus tip van ons als je vandaag naar Concert at SEA gaat: vergeet je zonnebrandcrème niet: