Ik worstel en kom boven: agenten worstelen met man op naaktstrand Ritthem

Op het naaktstrand van Ritthem is vanmiddag een dronken en agressieve man aangehouden. De man moest in bedwang gehouden worden en is na een worsteling aangehouden. Nadat hij zijn roes heeft uitgeslapen, zal de politie de man verhoren.
Nudistenstrand Ritthem
De man werd aangehouden op het nudistenstrand van Ritthem © Wijkagenten Vlissingen
Het strand is geen officieel naaktstrand, maar het nudisme op het strand wordt gedoogd door de gemeente. De politie doet op Instagram verslag van het incident: "Overal zand na een worsteling op het strand."
De man voerde volgens de politie onzedelijke handelingen. Ook werd hij dusdanig agressief dat hij bedreigend was naar andere badgasten en fysiek gewelddadig werd. "Hij was gekleed, had een fles sterke drank bij zich en werd na agressief gedrag door strandgasten tegen de grond gewerkt en in bedwang gehouden tot de politie het kon overnemen", laat een badgast weten.
Dat viel door het warme weer nog niet mee, schrijft de politie op Instagram. "Voor de aanwezigen in adamskostuum was de zinderende hitte toch wat beter te doen dan in dit warme uniform", luidt het in het bericht.
De man is aangehouden wegens schennispleging en bedreiging.