Boer Hans en zijn Zeeuwse Annette wonen samen

Een nieuwtje speciaal voor alle Boer zoekt Vrouw-fans: 'onze' Annette woont samen met boer Hans! De Oost-Souburgse deed eerder dit jaar mee aan het tv-programma en haar deelname was meer dan geslaagd. "Ik heb mijn Grietje gevonden", zei boer Hans al tijdens de citytrip.
Annette Hans Boer zoekt vrouw
Annette en Hans © Linelle Deunk, KRO-NCRV
Het tweetal geniet samen met volle teugen. "We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en bij elkaar te zijn."
De opnames van het laatste Boer zoekt Vrouw-seizoen waren vorig najaar. Het stel moest dus na de opnames hun relatie nog een half jaar verzwijgen. Toen hun relatie na de laatste uitzending van het seizoen eindelijk bekend mocht worden, vertelde Annette al dat ze op den duur naar Brabant zou verhuizen. Al zou ze Zeeland nooit definitief achterlaten vanwege haar kinderen en kleinkinderen. "M'n roots liggen in Zeeland."
Boer Hans dacht daar toen net iets anders over: "Ze is al een beetje verbrabanst hoor."
Presentator Willem de Gelder, die samen met Aafke Romeijn en Hidde Roorda de Boer zoekt Podcast maakt, is als fanatieke Boer zoekt Vrouw-kijker enthousiast over het nieuws. "Wat een leuk nieuws! Het is wel snel dat ze nu al gaan samenwonen. Maar ze zijn natuurlijk al wat ouder, dus dan gaan die dingen misschien wel iets sneller. Dan weet je misschien wat sneller wat je wil, niet wil en waar je gelukkig van wordt."