Volg jij het Zeeuwse nieuws buiten de provincie? Omroep Zeeland wil je graag bedanken

Ben jij een buutendieker maar volg je wel fanatiek het Zeeuwse nieuws? Omroep Zeeland is op zoek naar trouwe lezers, kijkers en luisteraars van buiten de provincie. Deze supporters willen wij graag bedanken met een Zeeuwse ansichtkaart. Wat je daarvoor moet doen, dat lees je onder de foto.
ansichtkaarten
Wil jij de groeten uit Zeeland? Dat kan! © Omroep Zeeland
Vanwege ons onderzoek naar de populairste Zeeuwse ansichtkaarten hebben wij tientallen kaartjes gekocht en die belanden uiteraard niet in de papierbak. Omroep Zeeland kruipt deze zomer in de rol van penvriend, want wat is er nou leuker om een kaartje te krijgen vanuit onze provincie? Wij willen jou namelijk bedanken voor het steunen van onze zender.
Er zijn wel twee voorwaarden aan verbonden: je woont dus niet (meer) in Zeeland, maar je volgt wel fanatiek het Zeeuwse nieuws.

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar kaartje@omroepzeeland.nl met de volgende gegevens:
- De plek waar het Zeeuwse nieuws gevolgd wordt en waarom jij Omroep Zeeland volgt.
- Jouw naam en adresgegevens.

Update: de kaarten zijn op!

Inmiddels heeft Omroep Zeeland een groot aantal hartverwarmende reacties gekregen op de oproep. Zoveel reacties, dat we binnen twee dagen al door de stapel kaarten heen zijn! Natuurlijk bent u altijd welkom om een mailtje te sturen naar het bovenstaande emailadres om te laten weten dat u luistert.