Vlekkeloos Hoek boekt ook zege bij generale repetitie

HSV Hoek heeft ook de zesde en laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. De ploeg van trainer Björn de Neve won vanavond op eigen veld met 3-0 van Zelzate. Daardoor kan HSV Hoek vol vertrouwen richting de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Aanstaande zaterdag in Amsterdam tegen JOS Watergraafsmeer.
Mathieu De Smet
Mathieu De Smet scoorde vanavond twee keer voor Hoek © Orange Pictures
Voor HSV Hoek-trainer De Neve was de wedstrijd tegen Zelzate een bijzondere, want hij was twee jaar de trainer van de Belgische club. Bij rust stond HSV Hoek met 1-0 voor door een benutte strafschop van Rik Impens. In de tweede helft schroefde de Belgische aanvaller Mathieu De Smet de score verder op door twee doelpunten te maken. Daardoor versloeg HSV Hoek Zelzate met 3-0 en heeft de Zeeuws-Vlaamse derdedivisieclub alle wedstrijden in de voorbereiding gewonnen.

KNVB-beker

Zaterdag staat voor HSV Hoek de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. In Amsterdam is zondag derdediviosionist JOS Watergraafsmeer dan in de eerste voorronde van de KNVB-beker de tegenstander. Een week later begint voor HSV Hoek de competitie met een uitduel tegen FC Rijnvogels uit Katwijk.