Twee aanhoudingen na chaotische uitgaansnacht in Goes

De politie in Goes is vanmorgen in alle vroegte meerdere keren uitgerukt voor een aantal vechtpartijen in het uitgaanscentrum van Goes. Bij de vechtpartijen waren zo'n dertig mensen betrokken. Een portier van een horecagelegenheid liep verwondingen aan z'n hoofd op. Een 17-jarige jongen uit Middelburg en een 19-jarige vrouw uit Goes zijn aangehouden.
Politie-auto
De politie heeft twee mensen aangehouden © ANP
De politie kreeg rond 03.45 uur de melding dat er meerdere vechtpartijen in het Goese uitgaanscentrum plaatsvonden. Verschillende groepjes vertoonden agressief gedrag naar elkaar en naar de politie. Om de rust te herstellen, heeft de politie een wapenstok en pepperspray ingezet.

Dreigende houding

Een 17-jarige jongen uit Middelburg werd aangehouden omdat hij zich volgens de politie voortdurend in het gesprek mengde, daarbij een dreigende houding aannam en hij de werkzaamheden van de politie belemmerde.
Er werd ook een 19-jarige vrouw uit Goes aangehouden. Zij kreeg meerdere keren de opdracht om weg te gaan en te stoppen met het beledigen van de politie. Dat deed ze niet, waarna de politie haar aan heeft gehouden.
De politie onderzoekt de voorvallen. Het is niet bekend hoe het op dit moment gaat met de portier die verwondingen heeft opgelopen.