Ongenadig pak slaag voor Hoek in eerste thuiswedstrijd

Ook na de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen staat Hoek nog met lege handen. Op Sportpark Denoek ging de ploeg van Björn De Neve met 1-5 hard onderuit tegen Barendrecht. Door de nederlaag heeft Hoek nog geen punt verzameld in Derde Divisie.
Bekijk de samenvatting van Hoek-Barendrecht: 1-5
Hoek kwam slecht uit de startblokken want na vier minuten kopte Joey Jongman de 0-1 binnen voor de bezoekers. Pas na twintig minuten creëerde Hoek voor het eerst gevaar via Rik Impens, maar dat leverde geen treffer op. Barendrecht sloeg even later opnieuw toe. Nadat een inzet van Hoek van de lijn werd gehaald, kwamen de Zuid-Hollanders via een counter razendsnel op 0-2 dankzij Marouane Bakour. Vlak voor rust werd de schade voor Hoek nog erger. Niels Vorthoren werkte een vrije trap van Tim Eekman binnen.

De Neve grijpt in met drie wissels

In de tweede helft begon Hoek met drie nieuwe spelers op het veld om de stand wat draaglijker te maken. De Zeeuws-Vlamingen claimden vlak na het rustsignaal een strafschop wegens hands, maar de arbiter zag er niets in. Barendrecht ging ondertussen verder met doelpunten maken. Een schot van Robbert Olijfveld werd van richting veranderd waardoor Lars Knipping er geen antwoord op had. Diezelfde Olijfveld scoorde direct daarna met het hoofd. De enige treffer van Hoek kwam op naam van verdediger Stanley Husen van Barendrecht, die een voorzet van Gilles Vandecandelaere achter zijn eigen keeper werkte. Verder dan dat kwam Hoek niet.
'We moeten de koppen deze week bij elkaar steken, want er loopt heel veel mis."

0-1 Joey Jongman (4)
0-2 Marouane Bakour (34)
0-3 Niels Vorthoren (45)
0-4 Robbert Olijfveld (52)
0-5 Robbert Olijfveld (57)
1-5 Stanley Husen (68/ed)