Korfbalstart en voetbal in nieuwste Omroep Zeeland Sport

In de nieuwste aflevering van Omroep Zeeland Sport is er onder meer aandacht voor de eerste overwinning van GOES dit seizoen. De ploeg van Dennis de Nooijer was met 4-0 te sterk voor Nieuwenhoorn.
Ook Kloetinge boekte een zege. Mede dankzij een prachtige goal van Jorik Mijnheimer werd FC 's Gravenzande met 2-3 opzij gezet.
Kijk hier de hele aflevering terug.
Hoek moest in extremis genoeg nemen met een gelijkspel. De ploeg van Björn de Neve stond al vanaf de zesde minuut op voorsprong dankzij een goal van Rik Impens, maar in blessuretijd slikte het alsnog de tegentreffer; 1-1.
Naast voetbal ook een samenvatting van het korfbal. De seizoensstart van TOP ging niet van een leien dakje, op eigen veld werd met 12-16 verloren van KCC uit Capelle.
Als toetje is er ook nog een bericht uit de atletiekwereld; Ada Geuze uit Middelburg won verrassend de marathon van Antwerpen en is de eerste Nederlands vrouw die dat voor elkaar kreeg.