Siereveld debuteert bij in zwaar weer verkerend ADO Den Haag

Voetballer Gylermo Siereveld heeft vanavond zijn debuut gemaakt in het shirt van ADO Den Haag. De verdediger uit Vlissingen begon tegen Jong FC Utrecht in de basis, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg wederom puntenverlies leed: 1-1.
Gylermo-Siereveld-ADO-Den-Haag
Gylermo Siereveld aan de bal tijdens de voorbereiding © Orange Pictures
Siereveld moest sinds zijn overstap van NAC Breda deze zomer lang wachten op zijn officiële debuut. De eerste zes competitiewedstrijden kwam de twintigjarige verdediger niet in actie.
ADO kent onder leiding van oud-international Dirk Kuyt een dramatische seizoensstart en tegen het beloftenelftal uit de Domstad kwam daar geen verandering in. Na dik een uur spelen kwam Jong FC Utrecht op voorsprong. Derensili Fernandes Sanches tekende voor de openingstreffer. Vlak voor tijd maakte Nigel Owusu namens ADO gelijk en daar bleef het ook bij.

Kuyt onder druk

Door het nieuwe puntenverlies neemt de druk in de Hofstad verder toe. ADO wil graag promoveren naar de eredivisie, maar staat na vier wedstrijden zestiende met slechts vijf punten. Zondag ging Kuyt, die Siereveld persoonlijk overtuigde om naar ADO te komen, in gesprek met ontevreden supporters over de slechte resultaten.
Komende vrijdag gaat de ploeg van Siereveld op bezoek bij koploper PEC Zwolle.