Gewonden bij steekpartij Middelburg, verdachte aangehouden

Bij een steekpartij bij winkelcentrum TREF in Middelburg is vanavond een gewonde gevallen. Aan het incident zou mogelijk een vechtpartij vooraf zijn gegaan, meldt een getuige. Daarbij zouden meerdere mensen lichtgewond zijn geraakt. Een van de slachtoffers is afgevoerd met een ambulance. De politie heeft een verdachte aangehouden bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
Steekpartij Middelburg
Bij winkelcentrum TREF is iemand gewond geraakt bij een steekincident © Jelte Poppe
Iets na 20.00 uur kwam bij de politie de melding binnen van een steekincident bij de hoofdingang van TREF aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg. Politie en ambulance zijn ter plaatse gegaan. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het gebied voor het winkelcentrum is afgezet voor onderzoek en getuigen worden gehoord.
De politie meldt dat er een persoon gewond is geraakt. Het slachtoffer is afgevoerd en naar Arnemuiden vervoerd voor een zogenoemde rendez-vous met de traumahelikopter. Bij Arnemuiden wordt gekeken of het slachtoffer verder met helikopter moet worden vervoerd of per ambulance met begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis kan.

Verdachte aangehouden

Een verdachte is aangehouden bij het asielzoekerscentrum in Middelburg. Volgens de politie is de verdachte zelf ook gewond geraakt. Na het steekincident was het nog een tijdje onrustig voor het winkelcentrum. Agenten moesten twee groepen uit elkaar houden, die naar elkaar stonden te schreeuwen.