Uitslagen amateurvoetbal zondag 25 september

De ene competitie was de andere niet bij de start van het zondagamateurvoetbal. In de zes wedstrijden in de 4e klasse A konden de supporters van de verschillende clubs in totaal 26 keer juichen, in de 3e klasse A bleef de teller in evenzoveel duels steken op slechts acht treffers. Breskens was de meest productieve ploeg; thuis tegen IJzendijke werd met 6-0 gewonnen.
uitslagen voetbal
Uitslagen amateurvoetbal zondag 25 september © Omroep Zeeland

3e klasse A

De doelpunten waren schaars bij de start van de competitie. Bij rust hadden allleen HVV'24 (2x) en Philippine het net gevonden. Voor beide ploegen was dat ook genoeg voor de overwinning. HVV'24 zag Hoeven in de tweede helft de aansluitingstreffer nog maken, maar de doelpunten van Niek Luime en Jasper Sponselee bleken voldoende voor de zege. Voor Philippine maakte Cores Siwabessy tegen DSE vlak voor rust de enige treffer.
Bij Terneuzen werd Ayden Davies matchwinner. Hij tekende vlak na de hervatting voor de 0-1 tegen Hontenisse. Voor Clinge waren de druiven zuur. De ploeg van Mario de Fouw kwam tegen Groen Wit vlak na rust via Milan Bolssens op 1-0 en leek die voorsprong over de streep te trekken, maar kreeg in de allerlaatste seconde van de wedstrijd alsnog de gelijkmaker om de oren.

4e klasse A

Breskens haalde uit tegen IJzendijke. Wesley Steijaert zette de thuisploeg met twee goals op 2-0 en twee treffers van Joris Corijn zorgden voor een 4-0 ruststand. In de tweede helft bepaalden Nourdine Zaha en Jarmo Gilling de eindstand op 6-0.
Ook bij Sluis-Koewacht vielen zes goals, maar dan eerlijk verdeeld over beide partijen. Sluis leidde door onder andere twee doelpunten van Lodewijk van Keeken bij rust met 3-1, na rust kwam Koewacht nog langszij. Sam Dubbeldam maakte er twee voor de bezoekers.

2e klasse F, vrouwen

Voor Hontenisse begint de competitie pas volgende week, als het op bezoek gaat bij DSE 2.