Agrimarkt krijgt tweede leven dankzij Goede Tijden, Slechte Tijden

Na bijna vijftig jaar kwam er in 2019 een eind aan een tijdperk: supermarktketen Agrimarkt sloot na bijna vijftig jaar de deuren. Alhoewel, het tijdperk is niet helemaal ten einde. Dankzij de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden.
In Goede Tijden, Slechte Tijden dook een bord van Agrimarkt op
In Goede Tijden, Slechte Tijden dook een bord van Agrimarkt op © RTL4
Een reclamebord van de supermarktketen kwam in de aflevering van afgelopen maandag enkele seconden in beeld. Demi Verduyn (gespeeld door Noa Zwan) liep snel voorbij het bord, maar voor een oud-medewerker van Agrimarkt was het lang genoeg om op aan te slaan. Het oranje gekleurde bord met daarop de tekst "Altijd in uw voordeel!" werd meteen herkend.
De slogan werd jarenlang gebruikt door de Zeeuwse supermarktketen met vestigingen in Goes, Vlissingen, Terneuzen, Middelharnis, Roosendaal en Oud-Beijerland.

Van Zeeland naar Meerdijk

Het reclamebord wordt nu gebruikt in de Buurtsuper van Meerdijk, het fictieve dorp waar de soap zich afspeelt. De winkel heeft een prominente rol in de serie. In de laatste aflevering voor de zomerstop werd er nog iemand in de winkel neergeschoten door Julian Verduyn (gespeeld door Cas Jansen) die nu een celstraf uitzit.
Of het bord ook in de komende afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien is, is niet bekend.
In Goede Tijden, Slechte Tijden dook een bord van Agrimarkt op
Hetzelfde reclamebord in de supermarkt © Sabrina de Koster