Agenten beuken deur in om overlastgever aan te houden in Biervliet

Een inwoner van de de Gentsestraat in Biervliet is vannacht aangehouden voor geluidsoverlast. Volgens de politie was het niet de eerste keer dat de man overlast veroorzaakte. Onderweg naar het bureau besloot hij de agenten ook nog te bedreigen.
Politie-auto
De politie heeft de man aangehouden © ANP
Rond 01.30 kregen agenten een melding van omwonenden dat de man harde muziek draaide en aan het schreeuwen was. Omdat de bewoner al vaker overlast had veroorzaakt, gingen agenten naar het adres toe.
Toen ze de man aanspraken en hem vertelden dat hij een bekeuring zou krijgen, ging de man tekeer tegen de agenten. De politieagenten waarschuwden de man dat hij bij een volgend incident aangehouden zou worden.

De straat nog niet uit

Toen de agenten de straat uit wilden rijden, draaide de man de volumeknop weer open. Daarop besloten ze de bewoner aan te houden. Omdat hij de deur niet meer open wilde doen, hebben de agenten de deur eruit geramd en hem vervolgens aangehouden. Tijdens zijn ritje naar het politiecellencomplex besloot de overlastgever de agenten ook nog te bedreigen.
De man zit nog vast en wordt vandaag gehoord over alle strafbare feiten die hij beging.