Høera! BLØF viert jubileum met grootste hits op een album

Op 11 november verschijnt een nieuw album van BLØF: '3Ø - We Doen Wat We Kunnen'. Het is een jubileumalbum om te vieren dat de Zeeuwse band 30 jaar bestaat. Op het album staat een selectie van de grootste hits uit de afgelopen decennia. Onder de noemer 'Kwijtgeraakt & Teruggevonden' bevat de 3CD-versie ook enkele nog niet eerder uitgebrachte liedjes en live-opnames.
De reeks hits van de band begon in 1998 met Liefs Uit Londen. Daarna volgden er nog 39 singles die de landelijke Top 40 haalden, waaronder Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain en Zoutelande. BLØF: "Als je van 'Liefs Uit Londen' tot aan 'Laat Me Los' luistert, dan besef je wat een trip het is geweest, 30 jaar BLØF. En nog steeds is, want we zijn nog lang niet klaar."
BLØF sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons en de Popprijs. De bandleden werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Al eerder stond de band stil bij het dertigjarig jubileum met optredens in een uitverkochte Ziggo Dome.
'3Ø - We Doen Wat We Kunnen' komt ook beschikbaar in een 3LP- en 3CD versie.
BLØF - 3Ø - We Doen Wat We Kunnen
Artwork van het jubileumalbum van BLØF © BLØF