Automobilist rijdt in op wegwerkers en slaat op de vlucht

Een automobilist is gisteravond ingereden op wegwerkers. Dat gebeurde bij werkzaamheden in Hulst. Eén wegwerker werd daarbij geraakt, hij raakte niet gewond.
Rotonde Hulst
De man draaide in de Koolstraat en ging er vandoor richting de Clingeweg (op de foto links) © Google Maps
De man was woensdagavond rond 22.30 uur met collega's aan het werk bij de rotonde tussen de Clingeweg, de Van der Maelstedeweg, de Koolstraat en de Grote Kreekweg. Alle wegen waren afgezet met borden, maar toch kwam er ineens een auto met hoge snelheid aanrijden. De automobilist reed via de rotonde de Koolstraat in, maar stuitte op een wegafzetting.
Toen hij terugreed, gingen meerdere wegwerkers voor de auto staan om hem aan te spreken. Volgens de politie probeerde de man echter opnieuw de rotonde op te rijden. Toen een van de werklui probeerde hem tegen te houden, gaf de man gas en ging hij er met hoge snelheid - tegen de richting in - vandoor richting Clinge. Daarbij raakte hij met de zijkant van de auto de man die hem wilde aanspreken.
De politie is een onderzoek begonnen naar de identiteit van de gevluchte automobilist. Een signalement van de man of de auto is niet bekend gemaakt.