Zwaargewonde bij 'ernstig geweldsincident' in woning Terneuzen

In een woning aan de Axelsestraat in Terneuzen is afgelopen nacht een man zwaargewond geraakt. De politie heeft het over "een ernstig geweldsincident". Een 34-jarige man is aangehouden.
Zwaargewonde bij 'ernstig geweldsincident' Terneuzen
Rond 01.30 uur kreeg de politie de melding dat er in de woning een ernstig geweldsmisdrijf had plaatsgevonden. "Toen we aankwamen troffen we een zwaargewonde man aan, hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht", vertelt politiewoordvoerder Eric Passchier.

Verdachte aangehouden

"In die woning was nog een andere man", vervolgt hij. "Hem hebben we aangemerkt als verdachte, hij is aangehouden." De politie vermoedt dat de twee bekenden van elkaar zijn.
Politie doet onderzoek na het incident in Terneuzen
Politie doet onderzoek na het incident in Terneuzen © HV Zeeland
Wat er precies is gebeurd, kan Passchier nog niet zeggen. "Het is in ieder geval zodanig uit de hand gelopen dat iemand zwaargewond is geraakt." Hoe dat is gebeurd, onderzoekt de politie momenteel. Dat onderzoek begon vannacht en duurt nog een tijd, aldus de politie. "Er worden sporen veiliggesteld en er wordt nog gekeken of de buren wat gehoord hebben als die wakker zijn."

Verhaal van slachtoffer

Daarnaast wordt de verdachte gehoord en wordt gekeken of het slachtoffer aanspreekbaar is zodat hij misschien kan vertellen wat er gebeurd is.
De weg voor de woning is afgezet vanwege het onderzoek.
Politie over incident Terneuzen