Wereldbekerzege, duel om koppositie Vierde Divisie en atletiek in Omroep Zeeland Sport

In een gloednieuwe aflevering van Omroep Zeeland Sport zijn er beelden van de eerste Zeeuwse wereldbekerzege ooit in het veldrijden. Daarnaast is er een ruime samenvatting van het topaffiche in de Vierde Divisie A tussen ODIN'59-Kloetinge. Ook nog te zien; de winnende goal van Hoek bij Volendam, de goals bij GOES - FC 's-Gravenzande, een samenvatting van de Mosselloop in Westenschouwen en de opening van het korfbalzaalseizoen.
Bekijk hier Omroep Zeeland Sport van zondag 13 november
Een aantal keer was ze er al dichtbij, maar in Beekse Bergen was het raak voor Shirin van Anrooij. In de laatste ronde van de wereldbekerwedstrijd reed ze weg bij concurrenten Fem van Empel en Puck Pieterse en haalde ze haar eerste zege in de wereldbeker binnen.
Op voorhand was het duel tussen koploper ODIN'59 en nummer twee Kloetinge al het meest interessante van de Vierde Divisie A. Beide clubs stelden niet teleur. Kloetinge ging er uiteindelijk met de winst vandoor: 2-3. Daardoor is het nu de nieuwe koploper.
En tot slot nog de Mosselloop. Prachtige beelden vanuit de bossen in Westenschouwen. Waar de deelnemers streden om een pot mosselen. De winst ging naar Patrick de Vos en Anjolie Engels-Wisse.