Kloetinge verliest in Poortugaal ongeslagen status na blunder in blessuretijd

Kloetinge heeft voor het eerst dit seizoen een nederlaag geleden. De Bevelandse formatie wist zelf niet te scoren en zag in de slotfase door een blunder van de Kloetinge-keeper Mitchel Braafhart Poortugaal scoren. De ploeg van trainer Jurriaan van Poelje blijft ondanks de nederlaag koploper.
Samenvatting Poortugaal-Kloetinge (1-0)
Kloetinge had het moeilijk in de openingsfase, Poortugaal begon sterk aan de wedstrijd en Kloetinge moest vooral verdedigen. De eerste grote kans van de wedstrijd was dan ook voor de thuisploeg. Een schot op doel van Gerwin Lake ging net naast het doel van Mitchell Braafhart. Kloetinge werd in het tweede deel van de eerste helft wel iets sterker, maar het resulteerde niet in een doelpunt.
In de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en leek het erop dat er niet gescoord zou worden, tot de laatste minuut. Door een blunder van keeper Mitchell Braafhart kon Poortugaal de enige treffer van de wedstrijd aantekenen. Het was Gerwin Lake die er voor zorgde dat Kloetinge voor het eerst dit seizoen verloor.

Niet meer ongeslagen

Het betekende de eerste nederlaag voor Kloetinge dit seizoen in de Vierde Divisie. De ploeg van trainer Jurriaan van Poelje blijft nog wel koploper. Naaste belager ODIN'59 morste ook punten door gelijk te spelen.
'Je speelt hier in het Rotterdamse, dus je weet wat je kan verwachten'

Scoreverloop

1-0 Gerwin Lake (90)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Klaas van Hecke, Koen Plank, Jeroen de Jonge, Jesse van der Linden (Jop Dekker/46), Valentijn van Keulen, Reguilo Vandepitte, Jorik Mijnhijmer, Ruben de Jager, Jefry Dijkstra, Kyle Doesburg