Uitslagen amateurvoetbal zondag 27 november

Veel afgelastingen in de vierde klasse, waar slechts twee wedstrijden doorgingen. In de derde klasse waren Terneuzen en STEEN de enige Zeeuwse teams die in actie kwamen; die speelden in een onderling duel gelijk. De dames van Hontenisse zorgden voor een heuse tienklapper.
uitslagen voetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

3e klasse A

De enige wedstrijd met Zeeuwse inbreng eindigde in een gelijkspel. STEEN kwam tot twee keer toe op voorsprong via Marvin de Beule, maar Bart van Hanegem en Thomas Dieleman zorgden voor respectievelijk 1-1 en 2-2. Daardoor profiteren die ploegen niet van het puntenverlies bij Groen Wit en Wernhout.

4e klasse A

Vier wedstrijden gingen niet door. De wedstrijd tussen Corn Boys en SDO'63 werd door een onbespeelbaar veld afgewerkt in Lamswaarde, waar SDO'63 op voorsprong kwam via Martijn Ivens. Een snelle dubbelslag, via Baris Kayha en Tymur Leuta, zorgde voor een zege voor Corn Boys, dat daarmee de derde zege van het seizoen pakt.
IJzendijke won voor de tweede week op rij. Ook die ploeg keek eerst tegen een achterstand aan, maar rechtte de rug en sleepte de overwinning binnen.

2e klasse F vrouwen

Hontenisse tikt de tien aan tegen Bavel 2. Lisan van de Broek maakte er voor de tweede wedstrijd op rij vijf. Lisa van Hoije scoorde twee keer. Debby van Regenmortel, Kelly van den Abeele en Jady de Poorter. Hontenisse stijgt hiermee naar de vierde plaats.