Zoektocht naar vermiste vrouw Terneuzen gaat door

Er wordt nog steeds gezocht naar de 58-jarige vermiste vrouw uit Terneuzen. Dat laat Miranda Sips namens de familie weten. De familie roept mensen op hun tips met de politie te delen. "Iedereen die een tip heeft of iets heeft gezien heeft of denkt haar gezien te hebben, vragen we de politie te bellen", zegt Sips.
vermiste vrouw Terneuzen
Een foto van de vermiste vrouw in Terneuzen © Britt Donze
Aan buurtbewoners van de Ferlemanstraat en de Roerstraat is door de politie gevraagd of zij camerabeelden van deurbellen of beveiligingscamera's willen nakijken op aanwezigheid van de vermiste vrouw. Daar is de vrouw vier dagen geleden tussen 18.00 en 19.00 uur voor het laatst gezien.

Coördinatie

De afgelopen dagen is onder meer met zoekhondenteams op verschillende locaties gezocht. De zoekactie wordt gecoördineerd door Miranda Sips, die de stichting 4Ichelle heeft opgericht. Ze is de moeder van de vermoorde Ichelle van de Velde uit Oostburg. Ze zocht zelf contact met de familie en startte vrijdag de eerste zoekactie. "Ik weet zelf hoe belangrijk zoekhondenteams kunnen zijn."
Samenwerkende Reddingshonden Organisatie zoektocht vermiste vrouw terneuzen
De afgelopen dagen is met verschillende zoekhondenteams gezocht © Evdhfotografie
De politie ondersteunt de zoekacties van de familie, maar coördineert er zelf nog geen. Ze zoeken fysiek niet mee als nog onduidelijk is in welk gebied iemand zou kunnen zijn en als er geen duidelijke aanwijzing is dat het om een misdrijf gaat. "In het onderzoek gebruiken we wel andere middelen. Op de achtergrond zoeken we (digitaal) mee. Denk aan het helpen met lokaliseren van de vermiste persoon", laat een woordvoerder weten.

Signalement

De 58-jarige vrouw uit Terneuzen verdween op 24 november. Ze is 1.65 meter lang, mager, heeft kort krullend blond haar, draagt een bril en een zwarte jas. Mensen met tips kunnen bellen naar 0900-8844 en verwijzen naar het dossiernummer: 2022313620.