Siereveld krijgt ervaren Advocaat als nieuwe trainer bij ADO Den Haag

Gylermo Siereveld krijgt Dick Advocaat als nieuwe trainer bij ADO Den Haag. De voetballer uit Vlissingen verkeert met zijn club al enige tijd in sportief zwaar weer en daarom werd Dirk Kuijt vorige week de wacht aangezegd.
Gylermo-Siereveld-ADO-Den-Haag
Gylermo Siereveld teleurgesteld na een wedstrijd met zijn ploeg © Orange Pictures
Siereveld werd afgelopen zomer op voorspraak van oud-international Kuijt naar de Hofstad gehaald. Speler en (inmiddels ex-)trainer spraken toen uit te willen promoveren naar de eredivisie.
Na zestien wedstrijden staat ADO op een schamele zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Voor de club was dat vorige week reden de onervaren Kuijt te ontslaan.
Het is de vraag wat de aanstelling van de ervaren Advocaat voor de Vlissinger gaat betekenen. Bij zijn aanstelling gaf de voormalig bondscoach aan dat de selectie te weinig kwaliteit herbergt.
De twintigjarige verdediger speelde tot dusver zeven competitiewedstrijden in het geelgroen. Siereveld kwam over van NAC Breda en werd opgeleid door JVOZ. ADO hervat de competitie op 11 december met een uitwedstrijd tegen Almere City.