Kijk hier de nieuwe Omroep Zeeland Sport terug

In een nieuwe aflevering van Omroep Zeeland Sport is er aandacht voor de spannende Derde Divisie, waarin veel ploegen dichtbij elkaar staan in de stand. Hoek is één van die ploegen. TOP Arnemuiden is slecht begonnen aan het zaalseizoen en speelde dit weekend tegen koploper DSC. Daarnaast nog aandacht voor de enige Zeeuwse derby in de 1e klasse C.
Terugkijken Omroep Zeeland Sport 4 dec
Hoek heeft de winnende formule weer gevonden. Na twee nederlagen op rij won de ploeg van Pieter Ongena met 3-1 van DVS'33. Aanvoerder Rik Impens scoorde de eerste twee Hoekse treffers, Sylvio Hage maakte de derde goal.
De wedstrijd tussen SVOD'22 uit Oostkapelle en Terneuzense Boys in de 1e klasse C van het zaterdagvoetbal is in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Beide ploegen, die in en dichtbij de gevarenzone staan, schieten weinig op met het punt. Het venijn zat 'm in de staart door een late gelijkmaker van SVOD'22.
TOP uit Arnemuiden heeft in de Korfbal League 2 met 21-24 verloren van DSC uit Eindhoven, een van de koplopers in de competitie. TOP stond halverwege de tweede helft nog met drie punten voor, maar bleef met lege handen achter. Er was na afloop veel onvrede bij de Walcherse ploeg over de arbitrage.