Middelburg is een binnenattractie rijker: 'Een springkussen dat je alleen uit je dromen kent'

Gillende kinderen, felle kleuren en flikkerende lichten, Zeeland is een binnenattractie rijker. Op het ZEP-terrein in Middelburg opende Bounce Valley vandaag de deuren, twee verdiepingen met springkussens voor jong en oud.
Middelburg is een binnenattractie rijker
Bezoekers kunnen zich uitleven op een parcours vol met opgeblazen hindernissen, elkaar van een verhoging af proberen te gooien met een grote bal of een sprong in het diepe wagen. En als ze zijn uitgesprongen, kunnen ze nog naar elkaar op jacht tijdens een potje lasergamen. "Dit is een plek waar je heen gaat als je je lekker wil uitleven", zegt Micha Reij van Bounce Valley. "Als je lekker wil springen op een springkussen dat je alleen uit je dromen kent, is dit de plek."

Ook voor volwassen

Het klinkt misschien wat kinderachtig, maar volgens Reij is Bounce Valley voor jong én oud. "We hebben ook twee adult nights, op vrijdag en zaterdag, en daarvoor moet je minimaal vijftien jaar zijn", legt Reij uit. Tijdens die avonden voor volwassenen verandert de sfeer in het springkussenparadijs, bijvoorbeeld doordat er andere muziek wordt gedraaid. "Maar het luchtkussen blijft hetzelfde en dat is voor iedereen leuk", voegt Reij daar aan toe.

Blijvende attractie

De afgelopen jaren zijn er de nodige bedrijven op het ZEP-terrein neergestreken en weer vertrokken. Bounce Valley gaat ervan uit dat zij voorlopig blijven zitten waar ze zitten. "Dit is wel een permanente attractie. Het is niet een luchtkussen dat naar een andere plek gaat na verloop van tijd", aldus Reij. "Bounce Valley is here to stay and here to bounce."
Bounce Valley Middelburg
Bounce Valley opende vandaag © Omroep Zeeland