De Rijke (per direct) en Mijnhijmer (einde seizoen) weg bij Kloetinge

Thomas de Rijke speelt de rest van het seizoen voor RCS. De 25-jarige aanvaller kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats en kiest ervoor op een lager niveau bij zijn oude club te gaan voetballen. Ook Jorik Mijnhijmer maakte zijn vertrek bekend; de Brabander (33) stopt aan het einde van het seizoen met voetballen.
De Rijke kwam in de zomer van 2021 over van GOES en werd nooit een onomstreden basisspeler. Dit seizoen verdween de Vlissinger steeds meer naar de achtergrond. In de laatste tien competitiewedstrijden kwam De Rijke zeven keer niet in actie, de andere drie wedstrijden werd hij als invaller in de slotfase gebruikt. Met RCS keert De Rijke terug bij de club waar hij in de jeugd en drie jaar in het eerste elftal speelde.

Vaste waarde

Met Mijnhijmer verliest Kloetinge komende zomer wel een vaste waarde. De aanvaller kwam in het kielzog van trainer Jurriaan van Poelje afgelopen zomer over van Baronie en begon iedere competitiewedstrijd in de basis. Mijnhijmer maakte vier doelpunten voor de koploper van de Vierde Divisie en kiest er voor aan het einde van het seizoen helemaal te stoppen met voetballen.