Gezochte mannen van mishandeling Terneuzen melden zich bij politie

De politie meldt dat twee verdachten van een zware mishandeling in Terneuzen zich hebben gemeld op het politiebureau. Beelden van de mishandeling zaten gisteravond in het programma Opsporing Verzocht. Een jongeman werd door vijf mannen in elkaar geslagen in het centrum van de stad.
Verdachten Terneuzen balkjes
De politie was nog op zoek naar twee verdachten © Politie
De twee die zich vanmorgen meldden bij de politie zijn een 51-jarige man uit Axel en een 40-jarige man uit Terneuzen. De politie was nog op zoek naar twee van de vijf verdachten.

Geschopt tegen hoofd en lichaam

De mishandeling gebeurde op een zaterdagochtend in oktober, iets na 04.00 uur in de Nieuwstraat. Een man kneep in de billen van een vrouw. Haar vriend was hier niet van gediend, waarna een opstootje ontstond. Niet veel later werd hij door vijf mannen omsingeld en onderuit geschopt. De vriendin van het slachtoffer probeerde de boel nog te sussen, maar werd ook naar de grond geslagen. Ook een andere vrouw die de mannen probeerde tegen te houden werd geslagen.
Het slachtoffer kreeg meerdere trappen tegen zijn hoofd en lichaam toen hij op de grond lag. Inmiddels gaat het beter met de man, volgens de politie.