Bekijk hier de nieuwe uitzending van Omroep Zeeland Sport

Het amateurvoetbal is uit zijn winterslaap ontwaakt en in de tweede Omroep Zeeland Sport van 2023 is er aandacht voor de wedstrijden van Hoek en Kloetinge. Het Supercross-spektakel in de Zeelandhallen komt uiteraard ook aan bod; daar konden motorcrossliefhebbers na twee jaar eindelijk weer genieten van de sport.
Kijk hier naar Omroep Zeeland Sport van zondag 22 januari
Koploper Kloetinge ontving op het eigen Wesselopark naaste concurrent Capelle en deelde een ferme tik uit in de titelstrijd van de Vierde Divisie A. De Bevelandse promovendus stuurde de ploeg uit Zuid-Holland met afgetekende cijfers naar huis.
Een niveau hoger leek Hoek al na tien minuten aan een kansloze missie bezig op bezoek bij Barendrecht. De Zeeuws-Vlaamse formatie keek toen al tegen een 2-0 achterstand aan, maar herstelde zich daar knap van. Hoek kwam zelfs nog even op 4-3, maar verzilverde de comeback niet en stond uiteindelijk met lege handen.
Bij de Supercross in Goes was het Frankrijk boven op het podium. Boris Maillard prolongeerde zijn titel van drie jaar geleden; het evenement vond afgelopen weekend na de coronajaren voor het eerst weer plaats sinds 2020.
Omroep Zeeland Sport is elke week op TV te zien op zondagavond vanaf 18.10 uur. Het programma wordt elk half uur herhaald na ZeelandNu.