Lijsttrekkers PVV, FVD en BVNL discussiëren in de Zeeuwse Kamer in aanloop naar verkiezingen

Op 15 maart mogen we weer naar de stembus voor de Provinciale Staten-en Waterschapsverkiezingen. In het radioprogramma De Zeeuwse Kamer schuiven de komende weken iedere woensdag lijsttrekkers die aan de Provinciale Statenverkiezingen meedoen om over verschillende thema's te discussiëren. Vandaag: lijsttrekker Patrick van der Hoeff van de PVV, lijsttrekker Martin Bos van Forum voor Democratie, en Robèrt Brunke, lijsttrekker voor Belang Van Nederland (BVNL).
Lijsttrekkers in Zeeuwse Kamer, v.l.n.r. Robèrt Brunke, Martin Bos en Patrick van der Hoeff
v.l.n.r. Robèrt Brunke, Martin Bos en Patrick van der Hoeff © Omroep Zeeland
Een tafel vol met mensen die zich aan de rechterkant van het politieke speelveld bevinden. Maar ook partijen met een roerige geschiedenis, de afgelopen vier jaar. Ruzies, partijleden die opstapten of heftige uitspraken deden over collega-Statenleden. In deze Zeeuwse Kamer praten de drie lijsttrekkers over hoe ze verder willen gaan de komende vier jaar en over onderwerpen als openbaar vervoer, zonnepanelen op landbouwgrond en dijken en stikstof.
Zeeuwse Kamer 22 februari
Tot 15 maart praat presentator Michiel van der Velde iedere dinsdag in De Zeeuwse Kamer met lijsttrekkers van over de Waterschapsverkiezingen. Op woensdagen is het de beurt aan de lijsttrekkers die meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen om te discussiëren over thema's die in Zeeland spelen.