GOES laat zege liggen bij ARC en zakt op de ranglijst

GOES is er niet in geslaagd om dichterbij de top drie van de Vierde Divisie te komen. In Alphen aan den Rijn kwam de ploeg van trainer Dennis de Nooijer niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen ARC. GOES verzuimde de vele kansen af te maken. Invaller Francis Kabwe Manengela zorgde in de slotfase voor de gelijkmaker voor GOES.
Bekijk hier de hoogtepunten van ARC-GOES: 1-1
GOES had de pech dat het al na acht minuten spelen Steven Smulder moest wisselen. De verdediger viel uit met een hamstringblessure en werd vervangen door Wout den Engelsman. GOES kreeg in de eerste helft kansen via Timo Lijbers en Erwin Franse. Nadat ook ARC enkele kansen had gehad was GOES vlak voor rust opnieuw dicht bij de openingstreffer, maar met een goede sliding werd de aanval onschadelijk gemaakt.

Uit het niets

Na rust had Claude de Smit, die de afgelopen vier wedstrijden scoorde, de 0-1 op zijn schoen, maar opnieuw lag de keeper van ARC in de weg. Na ruim een uur spelen kwam de thuisploeg vanuit het niets op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Arjan Ouwendijk. GOES ging vol voor de gelijkmaker en kreeg via Erwin Franse een grote kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet ging enkele centimeters naast. Tien minuten voor tijd ontsnapte de Bevelandse ploeg toen ARC de lat raakte.
Invaller Francis Kabwe Manengela scoorde op aangeven van Daniël Wissel de gelijkmaker en redde daarmee een punt voor GOES. De Bevelandse formatie moet op de ranglijst een plaats inleveren en zakt naar de vijfde plaats.

1-0 Arjan Ouwendijk (64)
1-1 Francis Kabwe Manengela (82)