Verdachte mishandeling Vlissingen verliest telefoon en wordt opgepakt, andere verdachte voortvluchtig

De politie zoekt een jongen die er van wordt verdacht een man uit Middelburg te hebben mishandeld. De man (62) zegt dat hij op zijn scooter over het fietspad in Vlissingen reed en dat er, ter hoogte van de Adriaen van Ostadelaan, twee jongens wilden oversteken. Hij remde af om een aanrijding te voorkomen en werd toen van zijn scooter getrokken en door de jongens geslagen en geschopt. Er is één verdachte aangehouden, de ander wordt dus nog gezocht.
Politieagent op rug
De politie zoekt nog een verdachte van de mishandeling © ANP
Het incident gebeurde maandag op de kruising Baskensburgplein/Adriaen van Ostadelaan in Vlissingen. De man had veel pijn na de mishandeling en was mogelijk even buiten bewustzijn. Een getuige hielp de mishandelde man tot de politie en ambulance er waren. De Middelburger hoefde niet naar het ziekenhuis.

Telefoon verloren

Een van de jongens, een 16-jarige Vlissinger, was waarschijnlijk zijn telefoon verloren tijdens de mishandeling. Toen hij die weer op kwam halen, waren de agenten er al en kon hij worden aangehouden. Hij is verhoord en daarna met een dagvaarding vrijgelaten. Wie meer kan vertellen over de andere verdachte wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.