C&A verdwijnt over vier maanden uit Middelburg

C&A verdwijnt uit Middelburg. Het bedrijf bevestigt dat het filiaal aan de Lange Delft op zaterdag 29 juli gaat sluiten, omdat het huurcontract met de eigenaar van het pand afloopt en niet wordt verlengd. Volgens het bedrijf heeft het vertrek uit Middelburg 'geen gedwongen consequenties' voor het personeel. Dat betekent waarschijnlijk dat werknemers worden overgeplaatst naar andere filialen in de buurt.
C&A
C&A gaat binnenkort verdwijnen in Middelburg © Omroep Zeeland
Meerdere bronnen zeggen tegen Omroep Zeeland dat een andere winkel een hogere huurprijs voor het pand wil betalen en dat het daarom niet mogelijk is voor C&A om langer te blijven. Eigenaar FRIS Investment Care heeft nog niet gereageerd op dat bericht en dus is ook nog niet duidelijk om welk bedrijf het gaat.

Sinds 1978

C&A zit al ruim 44 jaar in Middelburg, eind augustus 1978 werd het pand aan de Lange Delft geopend. Een woordvoerder laat weten dat er vooralsnog geen plannen zijn om op een andere plek in Middelburg een C&A te openen. De winkels in Goes, Sluis en Vlissingen blijven open.

Terneuzen

Vorig jaar juni sloot de vestiging van C&A in Terneuzen de deuren. Dat kwam door een te lage omzet. Daar zat de winkelketen meer dan 30 jaar.