Politie heeft aanknopingspunten wie overleden vrouw Koewacht is

De politie heeft aanknopingspunten over de mogelijke identiteit van de overleden vrouw die dinsdagochtend in Koewacht werd gevonden. De politie wilde in eerste instantie vandaag het signalement van de vrouw vrijgeven omdat het onduidelijk is om wie het gaat. Door nieuwe informatie is het niet in het belang van het onderzoek om haar signalement vrij te geven. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is.
Lichtkrant in Koewacht
De bedoeling van de borden is om via getuigen een beeld te krijgen wat er gebeurd is © Omroep Zeeland
Daarom zijn op de Emmabaan in Koewacht vanmorgen twee lichtkranten neergezet door de politie. Op de borden staat: Getuigen gezocht, Overleden vrouw en bel 0900 8844. De borden staan aan het begin en aan het einde van de Emmabaan.
De bedoeling van de borden is om via getuigen een beeld te krijgen wat er gebeurd is. De lichtkranten blijven minimaal een week staan. Aanstaande maandag en dinsdag gaat de politie digitaal banneren in Koewacht en omgeving. Inwoners en passanten in de omgeving krijgen dan digitaal een melding op de telefoon en computer.

Verdachte omstandigheden

De vrouw werd dinsdagochtend door een toevallig gestopte buschauffeur gevonden achter een gebouwtje aan de Emmabaan net buiten Koewacht. De omstandigheden waren zo verdacht, dat de politie snel opschaalde. Nog steeds gaan zij uit van een misdrijf. De onbekende vrouw ligt in een mortuarium. Het onderzoek is nog steeds in volle gang.