Vlissinger mishandeld, verdachten met duizenden euro's aangehouden

Een 25-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is en een 28-jarige man uit de gemeente Borsele zijn door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling van een Vlissinger. De mishandeling vond plaats na een verkeersruzie op de Nieuwe Vlissingseweg. De twee verdachten lieten het slachtoffer na de mishandeling achter met een kapotte bril en een kapot kunstgebit.
Het geld zal mogelijk gebruikt worden om de schade van het slachtoffer te vergoeden.
Het geld zal mogelijk gebruikt worden om de schade van het slachtoffer te vergoeden. © ANP
De verkeersruzie ontstond maandag aan het eind van de middag. Getuigen maakten met hun telefoons beelden van de mishandeling waardoor de politie na de mishandeling de signalementen en het kenteken van de verdachten had. Uiteindelijk werden de verdachten rond middernacht aangehouden op de Joke Smitweg in Tilburg. Ze zijn meegenomen naar het politiecellencomplex.

Duizenden euro's in beslag genomen

Bij de aanhouding nam de politie bij de 25-jarige man een geldbedrag van enkele honderden euro's in beslag. De 28-jarige man moest duizenden euro's inleveren, vertelt een woordvoerder van de politie. Het geld zal mogelijk gebruikt worden om de schade van het slachtoffer te vergoeden. Ook werden er softdrugs in beslag genomen. De auto waarin de verdachten wegreden na de mishandeling bleek niet verzekerd te zijn.