Azimi's kopen winkelcentrum in Sluis voor 6 miljoen

De broers Salar en Sasan Azimi hebben het winkelcentrum De Poort van Sluis gekocht voor 6 miljoen euro. Dat melden de Aardenburgers op Facebook. Ze spreken van een uitbreiding van hun 'imperium'.
Foto
De deal is gesloten © via Facebook
Het winkelcentrum telde ooit een begane grond en een verdieping met winkels. Door leegstand werd enkele jaren geleden besloten om de eerste verdieping te verbouwen tot tien appartementen. "Er is nu nog één leegstaand winkelpand, die kan vanaf morgen verhuurd worden", laat Salar Azimi weten. "Van de tien appartementen wachten er nog twee op een huurder."

Logische stap

Volgens Salar Azimi is het een logische stap om het winkelcentrum te kopen. "We hebben meerdere hotels en panden in ons bezit. Dit is een mooie aanwinst."

Inval

De broers komen regelmatig in het nieuws vanwege hun flamboyante gedrag en dure auto's. Twee jaar geleden deed de politie een inval in hotel Elderschans en pakte de twee broers op wegens verdenking van witwassen, fraude en valsheid in geschrifte.
Salar Azimi maakt zich niet druk over de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt. "Ze hebben jarenlang onderzoek gedaan en enkele pietluttige zaken gevonden. Ik ben inmiddels 40 jaar en heb nog altijd een blanco strafblad. Het is dat u erover begint, ik was die rechtszaak vergeten."