61-jarige man gewond bij woningoverval in Goes

Bij een woningoverval aan de Oude Singel in Goes is aan het begin van de avond een 61-jarige man gewond geraakt. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Bij de overval zijn waarschijnlijk drie mannen betrokken, meldt de politie.
Woningoverval in Goes: één persoon gewond
Woningoverval in Goes: één persoon gewond © HV Zeeland
De melding kwam rond 18.50 uur binnen bij de meldkamer. Volgens de politie zit er een behoorlijke tijd tussen de overval en de melding. "Daar zat ongeveer twee uur tussen", laat de politiewoordvoerder weten. De man werd meegenomen naar het politiebureau om met behulp van een tolk te vertellen wat er is gebeurd. Daar werd hij onwel en is hij direct met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
"Het slachtoffer is tijdens de overval mishandeld en beroofd", zegt de politiewoordvoerder. "Daarbij zijn meerdere kostbaarheden meegenomen." Wat er precies is meegenomen, en wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

Onderzoek

De politie doet onderzoek, maar dat is volgens de woordvoerder lastig. "Omdat de overval pas later is gemeld, heeft het geen zin om in de omgeving te gaan zoeken. De dader of daders zijn waarschijnlijk al ver weg."
Daarom deed de politie sporenonderzoek in het appartement. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden camerabeelden veiliggesteld. Een signalement van de daders, heeft de politie nog niet gedeeld.