Nog niet gestemd voor de Zeeuwse Top 40? Dit is je laatste kans

Heb je nog niet gestemd voor de Zeeuwse Top 40? Dan moet je niet meer te lang wachten: vandaag is de laatste kans om je favoriete Zeeuwse artiesten aan een plek in de lijst te helpen. De stembussen sluiten om 0.00 uur.
Vandaag is de laatste stemdag voor de Zeeuwse Top 40
Vandaag is de laatste stemdag voor de Zeeuwse Top 40 © Omroep Zeeland
Vorig jaar stond Danny Vera voor het vierde jaar op rij op nummer 1 met zijn hit Roller Coaster. De tweede plaats was voor Oceaan van Racoon en BLØF had plek drie in handen met Aan de Kust.

BLØF vaakst op 1

Laatstgenoemde artiest stond de voorgaande zestiende edities het vaakst bovenaan de lijst: zeven keer met Aan de Kust, één keer met Zoutelande. Drie keer stond Racoon op nummer 1 met Oceaan en Surrender voerde één keer de lijst aan met Meriete.
Tot en met vandaag kan er gestemd worden voor de Zeeuwse Top 40. In de stemperiode verschijnen er vijf podcasts van de Zeeuwse Top 40 waarin over Zeeuwse muziek wordt gesproken. De vorige afleveringen ging over het succes van Zeeuwse artiesten, talentvolle muzikanten, dialectmuziek en hiphop. Later vandaag verschijnt de podcast over vrouwen in de Zeeuwse Top 40.
De Zeeuwse Top 40 wordt uitgezonden op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei van 08.00 tot 12.00 uur. Die radio-uitzending is ook te volgen op tv en omroepzeeland.nl.
Hoe de lijst eruit ziet heb jij in de hand. Door te stemmen maak je kans op prijzen, zoals een T-shirt van de Zeeuwse Top 40 en een gepersonaliseerde prent van Jan-Willem Hament.