Gaten Bernardweg en Deltaweg volgende week gerepareerd

De gaten die al een jaar in de Bernardweg-west, tussen Middelburg en knooppunt Drieklauwen zitten, worden volgende week aangepakt. De provincie laat de gaten in de nacht van 1 op 2 juni repareren. Een nacht later wordt het asfalt op de Deltaweg gerepareerd. Voor beide werkzaamheden moet de weg worden afgesloten.
Gaten Bernhardweg West verkeer N254 autoweg provinciale weg Provincie Zeeland
In de N254 zitten verspreid over minder dan een kilometer een tiental gaten waarvan dit het grootste gat is © Omroep Zeeland
Op de Bernardweg-west, zitten verspreid over een kilometer meerdere gaten in het asfalt. Een van die gaten is de afgelopen tijd groter geworden tot meer dan een meter. Gedeputeerde Harry van der Maas liet al eerder weten dat dit niet verwonderlijk was. "Het heeft te maken met een stukje ouderdom. Het asfalt ligt er al vanaf 2002, dat is ruim twintig jaar. Dan is het niet gek dat je zo nu en dan het asfalt moet repareren."
Dat repareren gebeurt volgende week. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de N62 en de A58. Voor de werkzaamheden aan de Deltaweg is ook een omleiding ingesteld via de A58, N665 en N664.