Selectie Hoek krijgt meer vorm, Constansia keert terug

Jahdrell Constansia is weer speler van Hoek. De snelle aanvaller keert komend seizoen terug bij de Derde Divisie-club uit Zeeuws-Vlaanderen. Constansia verruilde Hoek afgelopen winter voor een transfer naar het Belgische Dikkelvenne.
Jahrdell Constansia in actie in het shirt van Hoek
Jahrdell Constansia in actie in het shirt van Hoek © Orange Pictures
Voor de winterstop kwam Constansia tot dertien officiële wedstrijden voor Hoek. Dat waren voornamelijk invalbeurten. In België speelde hij in vijftien wedstrijden mee. Voor de Terneuzenaar wordt het dus zijn tweede termijn bij Hoek. In 2021 werd de 22-jarige aanvaller overgenomen van Terneuzen.
Afgelopen weekend speelde Hoek de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Na een nederlaag bij DVS'33 eindigde de ploeg van trainer Quincy Rombaut als negende in de Derde Divisie. Volgend seizoen wordt Maxime Decraene de hoofdtrainer op sportpark Denoek, Rombaut blijft behouden als assistent-trainer. De selectie voor volgend jaar telt nu zestien spelers, daarin zitten 14 spelers van de huidige spelersgroep die hebben verlengd. Constansia en de Belgische verdediger Lars Wantens zijn tot nu toe de enige nieuwe spelers.
Voorlopige selectie Hoek komend seizoen
Doelmannen: Lars Knipping, Finn Murre,
Verdedigers: Robbe Goddyn, Alexander Embrechts, Gertjan Martens, Lars Wantens, Artuur Zutterman, Roycel James
Middenvelders: Rik Impens, Gilles Vandecandelaere, Jelco Schamp, Giovanni Delannoy
Aanvallers: Sylvio Hage, Mathieu De Smet, Steve Schalkwijk, Jahrdell Constansia